Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

73 bölüm FİNAL ...

4 posters
YazarMesaj
♥...OnE LoVe...♥
En Çalışkan Üye
♥...OnE LoVe...♥

73 bölüm FİNAL ... Empty
MesajKonu: 73 bölüm FİNAL ...   73 bölüm FİNAL ... I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 4:24 pm

"FİNAL"

Her hikayenin bir sonu vardır. Sonun mutlu mu yoksa mutsuz mu olacağına ise geçmişi karar verir.

İpek büyük bir heyecanla geldiği İstanbul'da büyük bir aşk, bir aile, tutkun olduğu bir meslek ve de bitmeyecek dostluklar edindi. Her zaman çalıştı, hayal etti ve kendi mucizesini yarattı. Şimdi hayattaki en büyük mu...cizeyi yaşamaya geldi sıra.

İpek ile Barış oyunlarının heyecanını yaşarken, onları çok güzel bir sürpriz bekler.

Erkan ile Esin yıllardır sınanan aşklarında mutlu sona ulaşmayı çok isterler. Ama yine karşılarına engelleri kendileri çıkarırlar.

Melek aylar sonra İpek'ine ve de torununa kavuşmak için sabırsızlanır. İpek'in de en çok istediği şey annesinin yanında olmasıdır.
Hayırlı Günler(özgr denz)
Yüzlük Üye
Hayırlı Günler(özgr denz)

73 bölüm FİNAL ... Empty
MesajKonu: Geri: 73 bölüm FİNAL ...   73 bölüm FİNAL ... I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 5:55 pm

ya inanamıyorum şu özete bak özgürle ilgili küçücük bişi bile yok...yani ben denzin gelceni umut etmiştim ama bravo ya başka bişi demek istemiyorum... 54. bölümden beri deniz gelsin die bekledik her fragmanda her özette olmıcanı bilsek bile küçücük bi umud aradık...bu son umuddu ama sayelerinde oda kırıldı!! yazıklar olsun ya ne diyim ben bence böle bitmemeliydi tamam esin erkan ipek barış ve özgür deniz olarak bitmliydi çünkü onları bize ilkten öle sevdirdiler...şimdide gelmiş hiç bişi yokmuş gibi çok eksik varken finale gidiyolar!!
selin_sibel
Moderatör
selin_sibel

73 bölüm FİNAL ... Empty
MesajKonu: Geri: 73 bölüm FİNAL ...   73 bölüm FİNAL ... I_icon_minitimeÇarş. Ağus. 04, 2010 8:19 pm

oha be hani özgüR ya:(
meRaktan gebeRcem şimdi he:D
saoL tatLım:)
♥...OnE LoVe...♥
En Çalışkan Üye
♥...OnE LoVe...♥

73 bölüm FİNAL ... Empty
MesajKonu: Geri: 73 bölüm FİNAL ...   73 bölüm FİNAL ... I_icon_minitimePerş. Ağus. 05, 2010 12:21 am

bişey değil cnm :)
nilay şen
Mk hayranı
nilay şen

73 bölüm FİNAL ... Empty
MesajKonu: Geri: 73 bölüm FİNAL ...   73 bölüm FİNAL ... I_icon_minitimePerş. Ağus. 05, 2010 5:52 pm

çooooooooooooooooooooook tşkler cnm

berbat Razz

73 bölüm FİNAL ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Final Bölümü Yorumları..(73.Bölüm)
» 70 BöLüM 2 bölüm fregmanı..!!!
» final hakkında ..!!!
» Mk Final Tarihi
» final TARİHİ