Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

71. Bölüm Yorumları

+3
Hayırlı Günler(özgr denz)
~CemRe~
pSk.özqe.qülcann34
7 posters
YazarMesaj
pSk.özqe.qülcann34
Yüzlük Üye
pSk.özqe.qülcann34

71. Bölüm Yorumları Empty
MesajKonu: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 12:01 am

yaww bu kadar iğrenç bi bölüm izlememiştim Arrow! inanmıyorum ya ! Birol beni tam anlamıyla deliye çevirdi Arrow!! Yaa Birol öptüğünde Özgür karşılık mı verdi ? ya öyLe bi görüntü gördüm.. !! ve Barış Aslı'yla maşallah bi öpüştü ayrılmak bilmedi Arrow ! Yuh ya Arrow ! birola acayip deli oldum boğucam ! Arrow Arrow Arrow

Sizin düşünceleriniz ne ? Arrow
https://www.facebook.com/ozqe.qulcan
~CemRe~
Yüzlük Üye
~CemRe~

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 1:33 am

ben böLe dizinin ta... neyse teRbiyemi bozmuyim bu nediR aRkadaş öpüşen öpüşene yha kim kime dum duma hesabıı iğRençti yhaa o biRoLu vaRya cehennemin dibine kadaR kovaLamk istedim..Arrow midem buLandıı ama yha
:( ArrowArrow
Yüzlük Üye

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 8:37 am

Iyyyy ben hayatımda bu kadar iğrenç bi bölüm izlemedimm!!! Allah kahretin emi onların yazacağı senaryonun... bu bölm varya özgürle birola saymadığım laf kalmadı...az daha tv yi kapatıyodum....Ya bu nasıl dizidir ya kötü bölm olsa bile izlettiroyo Allah'ım biran önce bitsede kurtulsak artık ya! özgürün tavırlarını varya napım ben yok esin sen git birol yanımda demmeler birolun kucanda uyumalar kesin sevgili olcklar...ben bundan sonra saçma sapa özgür birol aşkını izleyemem....ay neydi öpüşen öpüşene hadi esin erkan doğal ama...barışta salak! bu bölm varya herkes çoğunlukla salaktı.. Özgğr ayrı bi salak birol apayrı bi salak mehmet salak barış da yetti artık aslıda salak eylülde fevzide muallada hpsi salak...tabi bunalrın salak olmasını km salığo bizim akıllı senaristelr...bırtt...asıl senaristler salak...senaryoyu adam gibi yazmıolar ki noludu sanki deniiz bi bölm oynasaydı...ölürlermiysi aha kaç bölm kaldı dizi biticek.. özzgüre haldum olmadı aliosman olmadı barış olmadı denizide yapmadılar sağolsunalr şmidi birol malı ayısımı olcal! insanın inanaı gelmiyo...ayy yeter artık be banane onalrdan ne halleri varsa görsünler emi Allah bildikleri gibi yapsın kahretsin!!!
pSk.özqe.qülcann34
Yüzlük Üye
pSk.özqe.qülcann34

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 11:55 am

Ya Özgür yalnız kalsa nolur.. Bari diziye yeni bi oyuncu getirin böle yakışıklı genç, özgüre uyan ama akıl yok ki bunlarda! bula bula Birol'u mu buldunuz ? Ne kadar gerizekalıca bi seçim ya ! Dünden beri sinirlerim alt üst oldu.. Vallahi bitsede kurtulsak ! Arrow
https://www.facebook.com/ozqe.qulcan
Aras Şekerci
Yüzlük Üye
Aras Şekerci

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 12:46 pm

bn böle birr bölüm hayatımda izlemnedim yaa iğrençlikte 1. sıradalarr yaaaa özgüreee acayip gıcık oldum birola yüz verdi resmenn ArrowArrow yaa finalee adım gibi eminim deniz gelmeyecekk yaa ümit yok bnde olamazda bu saatten sonra Arrow erkan esin kesin olacakk mutlu son. !! vee bnce oyunda orada öpüşme sahnesi yoktuu aslı direkt yapıştıı ipekk ayrılsın baruştann barışş ayrı sinir malll o senin karın yaaaa...... Arrow amma önemliymişş kadınn.. ArrowArrow ipekklee ayrılsınlar bnce en doğru karar bu olur.... final iğrençç olcak yaa kalıbımı basarım.. finalde artık 1-2-3 ay gecirmeleri lazım bu bölüm böle olayla biten bi dizi haftaya finalii güzel yapamazz cünküü kii yapsaa ne olacak DENİZ yok allah kahretsinn yaaa....
http://www.meleklerkorusun.tv
pselin
Yüzlük Üye
pselin

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 9:17 pm

tek kelimeyle :berbattı...
kimse mutlu olamadı bari esin erkan mutlu olsun onu istiyorumm:)
~PeLin~
En Çalışkan Üye
~PeLin~

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeC.tesi Tem. 17, 2010 9:43 pm

BiroL ve Özgüre demediğim kaLmadı Arrow
Özgür de maşaLLah yani omzuna yatma sarıLma Esin sen git BiroL kaLır fLn resmen yavşadı Arrow !!!
Mehmetim aşkım bebeğim ya o da BiroL maLına gıcık senin ne işin var fLn :Ü bitane ya :D
BiroL öpüo bu da çekmio öpüo Arrow maL ya Arrow harbi maL Arrow maL maL birbirLerini iyi buLduLar Arrow
FinaLde de kesin 3-4 çocukLarı fLn oLur mutLu aiLe ttabLosu Arrow aman ne mutLu Arrow babaya bak kırocann Arrow çocukLardan birinin adı da Deniz oLur Arrow
başka bişe demiorum . . .
selin_sibel
Moderatör
selin_sibel

MesajKonu: Geri: 71. Bölüm Yorumları   71. Bölüm Yorumları I_icon_minitimeÇarş. Tem. 21, 2010 10:50 am

öLe oLsun vaRya öf neLeR yapaRım ha 71. Bölüm Yorumları 262856

vaRya ben böyLe dizinin süReceği şeye 71. Bölüm Yorumları 262856

bişey denmiyo zaten batıRmışLaR 71. Bölüm Yorumları 262856

71. Bölüm Yorumları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 68. Bölüm Yorumları... :)
» 70. böLüm yoRumLaRı
» 69. böLüm yoRumLaRı !
» 69 BöLüm YoRuMlArı !!!
» 72. Bölüm Yorumları