Aras Şekerci Yüzlük Üye
Mesaj Sayısı : 231 Kayıt tarihi : 24/06/10 Yaş : 28 Nerden : Evden :D:D
| Konu: ASK-I MEMNU finali herkesi derinden etkileyecek.. Perş. Haz. 24, 2010 6:54 pm | |
| Beren Saat'ten finale ilişkin sürpriz açıklamaBeren Saat yarın akşam yayınlanacak olan Aşk-ı Memnu'nun finaline ilişkin “Herkesi derinden etkileyecek bir bölüm olacak” şeklinde konuştu..
Halid Ziya Uşaklıgil’in Türk edebiyatının klasikleri arasındaki eserinden uyarlanan, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Aşk-ı Memnu”, yarın akşam yayınlanacak son bölümüyle ekrana veda edecek. Başrollerini Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin paylaştığı dizinin merakla beklenen final bölümünde olaylar, ihaneti açığa çıkarmaya kararlı olan Matmazel’in Adnan Bey’le görüşmesinden 24 saat önce başlayacak. İşte son bölümün özeti: Behlül, düğününden bir gün önce Bihter’le koruda buluşur. Aynı dakikalarda Matmazel, Beşir’in sağlık durumunun kötüleştiğini haber almış ve onu gizlice ziyaret etmek için korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir. Taksiden indiğinde, Behlül’ün arabasını fark eder. Behlül’ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini bildiği için şüphelenir, koruya adım attığı anda da Behlül ve Bihter’i görür. Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar... HERKESİ DERİNDEN ETKİLEYECEK Bloomberg TV’de yayınlanan “Devre Arası”programına konuk olan Beren Saat, final bölümünün beklenenin aksine canlı yayınlanmayacağını söyledi. Finaldeki sürprizleri açıklamaktan kaçınan ünlü oyuncu, “Herkesi derinden etkileyecek bir bölüm olacak” dedi. | |
|
~PeLin~ En Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1257 Kayıt tarihi : 22/06/10 Yaş : 28 Nerden : dünyaa :D
| Konu: Geri: ASK-I MEMNU finali herkesi derinden etkileyecek.. Perş. Haz. 24, 2010 7:14 pm | |
| saoL hayatım izLicem bugün :D:D | |
|
afhk En Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1433 Kayıt tarihi : 24/06/10 Yaş : 29 Nerden : ankara
| Konu: Geri: ASK-I MEMNU finali herkesi derinden etkileyecek.. Perş. Haz. 24, 2010 8:12 pm | |
| izlemiyorum ama güzel bi son olursa sonra izleyebilirim :D bihter ölüsn mesela :D kitapta intihar ediyomuş :D umarım dizidede intihar eder :D | |
|
♥...OnE LoVe...♥ En Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 1526 Kayıt tarihi : 24/06/10 Yaş : 31 Nerden : Dünyadan :)))
| |
Selinmm Admin
Mesaj Sayısı : 848 Kayıt tarihi : 14/06/10 Yaş : 29 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: ASK-I MEMNU finali herkesi derinden etkileyecek.. Cuma Haz. 25, 2010 10:31 am | |
| Evt Kesinlikle GüzeL Bi FinaLdi(: Adnan Sonunda Caktı . .Lan Bu adam Bunları Yatakta Bassa .. Bihter Acıklar mısın Der | |
|
Aras Şekerci Yüzlük Üye
Mesaj Sayısı : 231 Kayıt tarihi : 24/06/10 Yaş : 28 Nerden : Evden :D:D
| |
Selinmm Admin
Mesaj Sayısı : 848 Kayıt tarihi : 14/06/10 Yaş : 29 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: ASK-I MEMNU finali herkesi derinden etkileyecek.. Cuma Haz. 25, 2010 10:35 am | |
| Ben ağlamadım:D GüLdm ama GüzeLdi Cidden..!! | |
|