Bir yaşlı kadın varmış ama böle nur yüzlü pembiş pembiş yanakları varmış...Hava soğukmuş yaşlı kadın kenarda büzülmüş çaresizce oturuyomuş..Sonra onu delikanlı görmüş demişki ''teyzeciğim neden burda böle bekliyosunuz?'' yaslı kadın cevap vermiş ''torunum...torunum hastanede ama oraya hangi otobüslen gidicem bilmiyorum torunumu ziyaret etmek istiyorum'' diye cevap vermiş..sonra delikanlı demişki ''gel teyzecim durağa gidelim'' demiş...İkisi birlikte durağa doru gitmişler baya bi beklemişker :) delikanlı demişki '' teyzecim hiç tealş etmeyin ilk ön sırada biz varız dolayısıyla otubüse işk biz binicez ve sizi torununuza yetiştiricem'' demiş..:) işte otobüs gelmiş delikanlıyla yaşlı kadı tam bincekken arkadan hücum etmişler arkadaki insanalr yaşlı kadını ezerek otobüse doluşmuşlar .( hiç yer kalmamış delikanlı kapıdan ''ne insafsızsınız ilk önde iz vardık teyze hastaneye torununun yanına gidicek bari ona yer verin nolur ''demiş ama nafile ordan bi genç demişki '' GİT HAKKINI HAKKARİDE ARA TEYZECİMM!!! demiş
herkes 4 kişikahkahalara boğulmuş ve şöförüde aynı şeyi tekrarlamış....otobüs ordan uzaklamış delikanlı yaşlı kadına'' üzülme teyzecim birazdan bitandaha otobüs gelicek ama 20 dk falan bekliyecez''demiş...ve 20 dk sonra bitandaha otobüs gelmiş bu sefer bu otobüse binmişler ama o kadar trafik kapalıymışki şöför nedeniini merak edip arabadan inmiş geri geldinde ise şöfürün cevabı şu olmuş ''BİZDEN ÖNCE KALKAN OTOBÜSE KAMYON ÇARPMIŞ!!'' demiş...yaşlı kadın çok şaşırmış...neyse hastaneye gelmişler birde ne görsünler torununun yattığı hastanede yaşlı teyzeyle dalga geçen gençler yatıyomuş delikanlı durumu öğrenmeye gitmiş döndüğünde ise yaşlı kadına demişki ''ŞANSA BAK TEYZCİM OTOBÜSE HAKKARİDEN GELEN KAMYON ÇARPMIŞ'''' HERKES ÇOK ŞAŞIRMIŞŞ...
arkadaşlar bunu bize Kuran kursundaki hocamız anlattı..ve ben çok etkilendim hakkını hakkaride ara diyen 5 hişiye hakkariden gelen kamyon çarpmış..Rabbim o kadar büyükki bu dünyada kimse kötülüğünün cezasını çekmeden gitmiyo :)