Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ece Erken zehirlendi

2 posters
YazarMesaj
nilay şen
Mk hayranı
nilay şen

Ece Erken zehirlendi Empty
MesajKonu: Ece Erken zehirlendi   Ece Erken zehirlendi I_icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 3:44 pm

Ece Erken zehirlendi
Kendi eliyle hazırladığı krepten zehirlenicne hastanelik oldu
29 Haziran 2010 Salı, 15:01:34

Bugün'ün haberine göre; yemek yapmayı bilmediği halde, evlendikten sonra kocasının parasına muhtaç olmamak için yemek programı yapan Ece Erken, önceki gün kendi yaptığı yemekten zehirlendi. Ispanaklı krepten zehirlenen sunucu arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı.

"BÜTÜN GÜN TUVALETTEYDİM"
Serum takılarak hastanede bir gün boyunca müşahede altında tutulan Ece Erken "Yeni toparlandım. Oturdum kendime güzel güzel ıspanaklı krep yaptım. Ancak yedikten sonra fenalaştım. Aceleyle hastaneye kaldırıldım. Serumlar takıldı, şimdi iyiyim yayına çıkacağım. Herkes tavuk çok tehlikeli diyor ama ben krepten zehirlendim. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi. Hayatımda ilk kez zehirlendim ölüyorum sandım. Bütün gün tuvaletteydim. İstifra ettim. Esra Erol'un kına gecesine katılamadım, en çok ona üzülüyorum" dedi.
eLiF_eSiN_mAsAl
Mk hayranı
eLiF_eSiN_mAsAl

MesajKonu: Geri: Ece Erken zehirlendi   Ece Erken zehirlendi I_icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 3:44 pm

kendi hazırlamış bide :D

geçmiş olsun

sağol :D
nilay şen
Mk hayranı
nilay şen

MesajKonu: Geri: Ece Erken zehirlendi   Ece Erken zehirlendi I_icon_minitimeSalı Haz. 29, 2010 3:45 pm

bişi deil cnm
ii olmuş :D
hiçç sevmiorm valla bu kadını

Ece Erken zehirlendi
1 sayfadaki 1 sayfası