Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Annesinin önünde utandıran öpüşme

2 posters
YazarMesaj
nilay şen
Mk hayranı
nilay şen

Annesinin önünde utandıran öpüşme Empty
MesajKonu: Annesinin önünde utandıran öpüşme   Annesinin önünde utandıran öpüşme I_icon_minitimeC.tesi Haz. 26, 2010 6:31 pm

Doğa Rutkay kendisini izlemeye gelen annesinin gözleri önünde rol arkadaşıyla öpüşünce zor anlar yaşadı
26 Haziran 2010 Cumartesi, 10:35:14
Annesinin önünde utandıran öpüşme 526812_detay

HT MAGAZİN / ZAFER AKBAŞ
Uğur Uludağ’ın yazıp yönettiği Hakan Bilgin, Doğa Rutkay, Yağmur Kaşifoğlu ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştığı ‘Kaygan Zemin’ adlı tiyatro oyunu, yaz sezonu boyunca her perşembe akşamı Kıbrıs Kaya Artemis’te sahnelenecek. Oyunun bir sahnesinde rol arkadaşı Uğur Uludağ ile öpüşen Doğa Rutkay, kendisini en ön sıradan izleyen annesinden hayli utandı. Tedirgin olduğu her halinden belli olan Rutkay, oyunun sonunda ise geçmişine dair ilginç açıklamalar yaptı. Yıllar önce bir otelde 3-4 yıl boyunca animatörlük yaptığını anlatan Rutkay, “O günlerde Necmi Yapıcı benim şefimdi. Bana çok çektirdi, çok ağlamıştım. Şimdi yıllar sonra tekrar bir otelde sahne alınca aklıma o günler geldi çok duygulandım” diye konuştu.
selin_sibel
Moderatör
selin_sibel

Annesinin önünde utandıran öpüşme Empty
MesajKonu: Geri: Annesinin önünde utandıran öpüşme   Annesinin önünde utandıran öpüşme I_icon_minitimePaz Haz. 27, 2010 11:37 am

bu kadın çok şekeR ama salak haReketleRi var

1 sayfadaki 1 sayfası