Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sertab Erener Rengarenk

5 posters
YazarMesaj
Crazy_Admin
Admin
Crazy_Admin

Sertab Erener Rengarenk Empty
MesajKonu: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeSalı Haz. 15, 2010 1:44 pm

Sertab Erener Rengarenk Sertap-erner-17 Yeni albümü ‘Rengarenk’i 7 Haziran’da çıkarmaya hazırlanan Sertab Erener: “Rekabetim sadece kendimle. Başkasının ne yaptığıyla çok ilgilenmiyorum”
Sertab Erener, 17 şarkılık yeni albümü için gün sayıyor. ‘Rengarenk’ adlı projesini 7 Haziran’da piyasaya çıkarmaya hazırlanan Sertab; albümün ilk klibini ‘Koparılan Çiçekler’ şarkısına çekti. Nişantaşı’ndaki Park Hyatt Otel’deki çekim öncesi gazetecilerle sohbet eden ünlü şarkıcı, yeni albümü hakkında bilgi verdi.
Albümde Soner Sarıkabadayı, Demir Demirkan ve bana ait şarkılar yer alıyor. Düzenlemeleri Mustafa Ceceli yaptı. Ben de ilk kez bir albümde prodüktörlük yaptım ve çok yoruldum. “Al top sende” diyebileceğim kimse yoktu ama albüm çokgüzel oldu, içime sindi.
Mustafa Ceceli ve Soner Sarıkabadayı gibi müzisyen arkadaşlarımdan çok destek gördüm. Müzik, tıpkı futbol gibi tek başına yapabileceğiniz iş değil. Golü atan atar ama ondan önce iyi bir takıma ihtiyaç vardır.
Müzik piyasasında herkesin iddialı olması çok güzel. Üretmek için rekabet iyidir, motive eder. Benim rekabetimse kendimle. İnsanların ne yaptığı beni çok fazla ilgilendirmiyor. Ben kendi yaptığım şeyden mutluysam yeter.
İki aylık Amerika turnesi, albüm çalışması ve konserler nedeniyle hayli yorucu dönem geçiriyorum. Önümüzdeki günlerde kısa bir tatil için kedimle-köpeğimle Bodrum’daki
evime gideceğim.
http://meleklerkorusunfann.yetkinforum.com
Selinmm
Admin
Selinmm

MesajKonu: Geri: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 6:00 pm

GüzeL Albüm =)
Selinmm
Admin
Selinmm

MesajKonu: Geri: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeÇarş. Haz. 16, 2010 6:01 pm

GüzeL Albüm =)
afhk
En Çalışkan Üye
afhk

MesajKonu: Geri: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeCuma Haz. 25, 2010 12:32 am

17 şarkılık haa :Dsüpermiş :D sertabdan kaç yıldır remixten başka bişey görmemiştik bu iyi geldi :D
KeTeNpReNsEs...
Süper Üye
KeTeNpReNsEs...

MesajKonu: Geri: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 4:08 pm

hooopp ordaa dur işde :D ben sertabıma laff ettirmöemm :D Surprised
selin_sibel
Moderatör
selin_sibel

MesajKonu: Geri: Sertab Erener Rengarenk   Sertab Erener Rengarenk I_icon_minitimeSalı Tem. 27, 2010 4:32 pm

yani seRtab idaRe edeR:D

ama rengaRenk şaRkısı güzeLdi:D

Sertab Erener Rengarenk
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» SERTAB ERENER: “BİZ TANRI KATINDA EVLİYİZ”
» Sertab annelik defterini kapattı