Melekler Korusun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kardes fiLmler ..

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"Olmadı, yürütemedik"

YazarMesaj
nilay şen
Mk hayranı
nilay şen

"Olmadı, yürütemedik" Empty
MesajKonu: "Olmadı, yürütemedik"   "Olmadı, yürütemedik" I_icon_minitimePerş. Haz. 24, 2010 6:44 pm

"Olmadı, yürütemedik"
Tolga Karel, sevgilisi Sevil Uyar ile yollarını ayırdı...
24 Haziran 2010 Perşembe, 16:37:37
"Olmadı, yürütemedik" 526390_detay

Begüm ÇELİKKOL/ HABERTURK.COM

Yaprak Dökümü dizisinin uslanmayan Oğuz'u Tolga Karel üç ay önce birlikte olmaya başladığı Sevil Uyar ile yollarını ayırdı. Dizinin tatile girmesiyle birlikte soluğu Çeşme Alaçatı'da alan Karel, kız arkadaşıyla neden ayrıldığını HABERTURK.COM'a açıkladı.

"Birbirimize uygun olmadığımızı anladık" diyen Karel, "Ben de bundan sonra önüme bakacağım. Ona da bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Neden ayrıldınız?" sorusuna da yanıt veren Karel, sadece "Olmadı, yürütemedik" dedi.

TATİLE DEVAM
Çeşme'den sonra Rodos ve diğer Yunan adalarına gideceğini söyleyen Karel, "İstanbul'da hava çok kapalı ve hep yağmurlu. Çeşme'ye de güneşi bulmaya geldim. 15 gün sonra güneşi de yanıma alış İstanbul'a geri döneceğim" şeklinde konuştu.

Sevil Uyar hakkında ilişkileri başladığında, "Hayatımın kadınını buldum" diyen Karel'in, Uyar ile eski kız arkadaşı Öykü Çelik'i unutmak için beraber olduğu konuşuluyordu.

"Olmadı, yürütemedik"
1 sayfadaki 1 sayfası