Misafir Misafir
| Konu: SeNi sEvİYoRuM ...♥♥♥ Çarş. Haz. 23, 2010 1:05 pm | |
| seni seviyorum çünkü; varlığın en karanlık gecelerde bile dünyamı aydınlatıyor. Adınla başlayan her cümleye ibadet etmemek için zor tutuyorum kendimi..
Seni seviyorum çünkü; tüm kilometrelere rağmen yanımda olduğunu, dokunuşlarınla değil ses tonunla bile belirtmen hoşuma gidiyor Seni seviyorum çünkü; her geçen gün beni kendine tekrar tekrar aşık etmeyi becerebiliyorsun
Seni seviyorum çünkü; seni yüreğimin tam ortasında hissetmemle kendimi mutlu kıldırıyorsun, dinlettiğin her şarkı da beni büyülüyorsun
Seni seviyorum çünkü; imkansız diye bir şeyin olmadığını, sadece istemenin insan hayatında ne kadar önemli olduğuna beni inandırabiliyorsun
Seniseviyorum çünkü; her gün nefes almak için bir sebebim olduqunu düşünüyorum
Seni seviyorum çünkü; benim için renklerin en anlamlısı sensin, sensiz bir hayatın resmini ne çizebilirim, ne sevebilirim, ne de kabul edebilirim
Seni seviyorum çünkü; içimden başka bir şey yapmak gelmiyor ve bu duyguyu hayatımda ilk defa hissetmenin keyfine varıyorum
Seni seviyorum çünkü; sensiz kalmayı aklımın ucundan geçirdiğimde, inanılmaz bir karanlık çöküyor içime, çıkışı olmayan, dermanı bulunmayan..
Seni seviyorum çünkü; seninle konuşmayı seviyorum, sana dokunmayı seviyorum, sesini seviyorum, nefesini, ellerini seviyorum.. Seni seviyorum çünkü; dünyaya gelen ve gelecek olan çok nadir insanlardan biri olduğunu düşünüyorum..
Seni seviyorum çünkü; senin gibi birinin beni sevmesi onurlandırıyor beni, hatta daha da güçlü kılıyor herşeye
Seni seviyorum çünkü; benimle yağmurda yürüyorsun.. Bu yüzden sonraki günlerde hasta olup yatağa düşsen de asla pişmanlık duymuyorsun
Seni seviyorum çünkü; geçmişini benim geldiğim andan itibaren yok sayıp, hayatını tamamen benim üzerime kuruyorsun
Seni seviyorum çünkü; beni en çok sen güldürüyorsun..
Seni seviyorum çünkü; kıskanıyorsun beni, herşeyden, herkesden, kendi gözünden bile..
Seni seviyorum çünkü; sen benim içimdeki o şımarık kız çocuğuna katlanıyorsun, kaprislerimi o kendine özgü tutumunla cevaplarken, kendi kendime sorup da cevaplayamadığım hiçbir soru bırakmıyorsun
Seni seviyorum çünkü; bu kadar nedenden sonra bile, seni neden sevdiğimi anlatamıyorum...♥ |
|
Selinmm Admin
Mesaj Sayısı : 848 Kayıt tarihi : 14/06/10 Yaş : 29 Nerden : Mersin
| Konu: Geri: SeNi sEvİYoRuM ...♥♥♥ Çarş. Haz. 23, 2010 4:51 pm | |
| Ayy Cok GüzeLms knkamm .!! SaOl Sebekm ;) | |
|
nilay şen Mk hayranı
Mesaj Sayısı : 975 Kayıt tarihi : 23/06/10 Yaş : 27 Nerden : evden x)
| Konu: Geri: SeNi sEvİYoRuM ...♥♥♥ Çarş. Haz. 23, 2010 4:55 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| |
eLiF_eSiN_mAsAl Mk hayranı
Mesaj Sayısı : 866 Kayıt tarihi : 14/06/10 Yaş : 28 Nerden : Uzaydan xD
| Konu: Geri: SeNi sEvİYoRuM ...♥♥♥ Çarş. Haz. 23, 2010 8:18 pm | |
| süppeeerrr saol yaaaa | |
|
Misafir Misafir
| |